Om Marie


Hej där! 
Välkommen till min, Marie´s sida. Här på Magic Star har jag samlat allt jag tycker är intressant inom allt från healing, tarot, runor, drömtydning till magi.

Jag är en levnadsglad Skytt med månen i Oxen och Merkurius i Skorpionen. Har Asc i Vågen så det jämnar ut sig lite.
Född 1973 i Göteborg men uppväxt och bosatt i Ljusdal, Hälsingland. Här bor jag med min lilla familj bestående av min tonårsdotter och hennes lilla hund.

Jag är medial sen födseln och det andliga har alltid varit en del av mig och det har gett mig en trygghet av att veta att jag aldrig är ensam. 
En del av det jag upplevde som barn och såg som naturligt visade sig när jag växte upp att det inte var så vanligt, det har gjort att jag ser det som naturligt att se och uppleva saker som inte riktigt tillhör våran värld. 
Så intresset för det övernaturliga har alltid funnits hos mig och har därför certifierat mig som Medium.

Jag är även Certifierad Tarottolkare / Tarotterapeut och har hållit på med Tarot sedan 1995. Är även Reiki Master / Karuna Reiki® Master och gick min första kurs 2000, men utövade healing långt innan dess. Är oxå Certifierad Runtolkare / Runmagiker då jag har varit fascinerad av runor sedan jag var barn.

Jag har gått alla kurser och certifieringar för min mentor och själasyster Ylva Trollstierna. Är otroligt tacksam över allt jag fått lära mig och att jag sen i min tur får lära ut vidare. Annat som jag gillar att hålla på med är bl.a. auran, chakras, färger, kristaller, drömmar och magi.

Mitt favoritcitat är:
What you resist, Persists!
What you release, finds Peace!

Blesse Be!
/Marie


Mina diplomMin Reikilinje där jag är i 6:e led efter grundaren Dr. Mikao Usui