Maries Runor

Runor har alltid fascinerat mig. Som barn hade jag en lärare som lärde oss om nordisk mytologi och runskrift. Jag blev helt såld och skrev det flytande på den tiden.

Kände sån dragning till runorna och när jag blev äldre köpte jag mina egna runor som då var i kristallerna: Bergkristall, Ametist och Hematit och började lära mig om hur man spådde i dem.
Som medium såg jag även att jag levt på vikingatiden så det var ju inte så konstigt att jag kände så samhörighet med dem.

Så när jag såg att min vän Ylva skulle köra en Runmagi kurs var det självklart att jag skulle hoppa på den.
Det var den häftigaste distanskursen jag gått! Vilka energier vi släppte lösa och jobbade med.

Efter min runmagikurs har Ylva initierad mig i Runmagi och jag har börjat göra egna runor som jag säljer. Jag gör dem då helt från grunden med den magi som jag besitter som Runmagiker och Wiccan.


När jag skapar runorna åker jag ut i skogen och letar efter ett ställe med små tallar, det är olika kraft i olika träslag och tall är bra att göra runor av.
Jag ställer mig och känner in trädens energier, sänder sen ut min önskan om att få göra runor till tallarnas Devor (trädens andar).
Då framträder de träden som jag får lov att ta och skapa runor av.
Jag tackar för deras gåva innan de tas ner.
 
 

Sen börjar det magiska arbetet. Jag sitter uppe flera nätter ensam och sandpapprar. Sedan är det dags att rista in runorna med en brännpenna och lägga in varje runas kraft och magi i var och en.
Jag förseglar sedan med lite lack. Sen är runorna klara och man riktigt känner kraften i varje runa.
 
 

Bindrunor
Jag gör även bindrunor på beställning.
Då känner jag in energierna på personen som önskar en bindruna och får till mig vilken bindruna som passar till just den personen.
Bränner sen in bindrunan och lägger in magin.
Jag skriver även ner lite kort vad bindrunan symboliserar.

Vill du beställa gå in på: Webshop

 

Min egen bindruna av Eh och Algiz som jag gjort. Jag har den även tatuerat på höger handled, vilket jag gjorde i samband med min initiering till Runmagiker.
Den står för att släppa gammalt och öppna upp sitt medvetande för högre insikter.