Jag är en gó o glad kvinna av årgång -73, som gillar allt som gör livet värt att leva. Jag bor i en liten by strax utanför Ljusdal med min lilla familj, som består av mig, min man Leffe, vår dotter Emma och hennes lilla hund Molly.
Jag jobbar deltid med data och är sjukskriven/sjukpensionär på resterande tid p.g.a att jag har EDS (Ehlers Danlos Syndrom) som är en obotlig genetisk bindvävs sjukdom som innebär kronisk smärta i hela kroppen bl.a. Så därför har jag detta som fritidsintresse så jag kan hålla på när jag känner att jag vill och orkar.

Jag är Reiki Master & Karuna Reiki® Master och Certifierad Tarot tolkare.
Allt har jag gått hos Ylva Trollstierna, som är en underbar person som jag är glad över att ha får lära känna. :-)

Ävenom om healingen och tarot ligger mig närmast så pysslar oxå på med lite av varje inom "New Age", kristaller, pendel, slagruta m.m
Jag är en Eklektisk Solitär Wiccan. Wicca är ingen hobby utan en hel livsstil, min religion.

Jag har gåvor sen födseln, sen upptäcker jag ibland nya.
Har viss kontakt med mina andliga guider, kontakten sker på flera olika sätt, genom meditaiton, drömmar, känningar, eller direkt kontakt.
Känns skönt att veta att man inte är ensam.

Här på Magic Star har jag skrivit om allt som intresserar mig.
Jag vet ej vem som skrivit en del material som jag fått, men känner du igen att du skrivit något så meddela mig så skriver jag ut det.
Har du även önskemål om nått ämne som inte finns, maila mig gärna så ska jag se vad jag kan göra. =)


Jag tycker att man ska ta tillvara och njuta av livet, alltför många människor ger sina bekymmer simlektioner istället för att njuta av det
som är positivt i livet.

B*B
/Marie


Mina diplom
(hette Svensk som ogift)